Whitsundays på trimaranen Avatar

Vi ankom til Airlie Beach om morgenen, dagen før vi skulle afsted på trimaranen Avatar. Vejrudsigten tegnede ikke ligefrem godt, men som vi havde fundet ud af, kan man aldrig stole på vejrudsigten her i Australien – men denne gang var den dog god nok.

Da vi havde fundet frem til mødestedet på havnen, havde vi allerede nydt godt af lidt regn. Efter at have gjort flere ting klar og modtaget stingersuits, fik vi alle pladser på trimaranen.

Vi tog afsted i tørvejr, men kort efter begyndte regnen, først stille, så lidt mere, og til sidst, RIGELIGT 🙂 Vi snorklede rundt på førstedagen, ved Caves Cove. Her fik vi for første gang et indtryk af hvor mange fisk der lever rundt i koralrevene. Vi oplevede dagen efter det mest populære sted på Whitsundays, hvor vi var omringet af farver og flotte fisk. Her ud over chillede en halvanden meter stor fisk rundt sammen med os alle, og den var glad for at blive kælet med. Her så vi også Nemo-familien, hvor halvdelen dog var lidt misfarvede (Blå og orange).

På anden dagen blev vi ud over dykningen, vist rundt på Whitehaven Beach – hvor du normalt kan se verdens hvideste strand – dog var det silica, og ikke normalt sand. Silica kommer op fra en revne i jordskorpen. Det er så fint at du normalt kan børste både tænder og hår med det. Har du smykker der trænger til en pudsning, er det også muligt her! Vi ankom til stranden på en våd dag, så derfor var mulighederne desværre begrænsede. Vi var dog på jagt efter rokker, som også havde tilhold her.

Vi festede igennem om aftenen på sidste dagen, med en masse sjove og yderst grænseoverskridende druklege. Tobias sluttede aftenen af med at springe ud fra trimaranen. Vandet var rent faktisk varmere end luften – så det var dejlig lækkert.

Hvis i har spørgsmål til hvordan vores dobbeltseng var, må dette vente – men kort sagt, var det godt vådt og varmt. Elendigt…

Whitsundays var en rigtig god oplevelse, og vi ankom da også med fuld solskin til havnen. Turen havde uden tvivl været langt federe uden regn, men vi gjorde alt for at ha’ en fest – og alle på båden vil nok være enige når vi begge kan sige at – DET HAVDE VI 🙂

Næste stop er Mission Beach, hvor vi skulle springe ud fra et fly!

Skriv et svar

Translate »