Surfers Paradise – Byen der bød på højhuse, strand og pool

Når man ankommer til Surfers Paradise med bus fra Byron Bay, kan man ikke lade være med at blive overrasket. Byron Bay var den lille hyggelige by, fyldt med surfers – og alle chillede rundt. Surfers Paradise byder i stedet på mange høje bygninger og tæt befolkning. Spørger man folk í Byron Bay om hvad de synes om Surfers Paradise, var den klare mening at det var opreklameret.

Vi havde 3 overnatninger i Surfers Paradise, så der var tid nok til at kigge omkring. Desværre blev Sebastian syg, hvilket betød at han opholdte sig på værelset den største del af tiden. Jeg (Toby) brugte tiden på at nyde solen ved poolen, og spaen. Ved hostlet var der nemlig både pool og spa! Vi kom dog alligevel ned til “Surfers Paradise” skiltet, hvor mange får taget billeder. Stranden var vi også på den første dag.

Surfers Paradise var ikke det bedste stop for os, grundet omstændighederne – og skulle vi vælge i mellem Byron Bay og Surfers Paradise, er Byron klart at foretrække! Vi nåede dog aldrig at prøve bylivet af i Surfers, men det gjorde vores roomies dog – og ud fra deres tilstand ved “hjemkomst”, kan vi vidst konstatere at det er muligt at feste igennem der!

Næste stop er Brisbane!

Skriv et svar

Translate »