Vi har nået toppen af vores tur i Australien – Nu går turen snart til Alice Springs

Vi ankom til Cairns omkring middag, og kunne derfor tjekke ind på hostlet da vi ankom. Vi fik et par vilde roomies, som vi tog i byen med om aftenen. Dagen efter tjekkede vi ud, og skiftede hostel – og tjekkede ind på Giligan’s som skulle være det bedste hostel i Cairns.

Gilligan’s byder på en kæmpe pool med vandfald, en stor bar med aktiviteter hver eneste dag, 3 AUD store måltider til aftensmad, køkken på hver eneste etage, den bedste aircondition i hele Australien* (Vores synspunkt) og en masse andet fedt!

Sebastian var opsat på at skulle bungyjumpe i Cairns. Vi tog derfor til AJHackett Bungysite hvor planen var at skulle hoppe et enkelt hop. Det endte dog med at han fuldførte 5 hop, med hele 5 forskellige styles 😀

En aften tog vi på Bar Crawl, som virkelig var gennemført. Monday Mission blev det kaldt, og vi er vidst begge enige om at det var den bedste vi har deltaget i. Det var super fedt – stemningen var i top, og alle festede igennem. Vi fik også en masse nye venner – tro det eller ej!

Cairns byder her ud over også på en stor public lagoon, som alle frit kan benytte i dagstimerne. Her stødte vi også på et par danskere…

Næste stop er Sydney, som vi flyver til – kun for en enkelt overnatning på Wake Up!

Vi flyver videre morgenen efter, så derfor vil der ikke komme et indlæg med historier fra Sydney – part II. Det må i leve med. Vi flyver videre til Alice Springs i morgen tidlig, og her vil det næste indlæg dække over.

 

Skriv et svar

Translate »